Despre companie - CELLFAST
Cellfast

Cellfast Group

Grupul Cellfast este cel mai mare producător polonez de furtunuri, unelte, accesorii de grădină, sisteme pluviale și scafe din această parte a Europei, bazat 100% pe capital Polonez. Este lider incontestabil pe piața internă și un exportator important în multe țări din Europa și din lume.

De-a lungul anilor, Grupul a investit resurse semnificative într-un parc de utilaje modern, tehnologii noi, dar în primul rând în capitalul uman. Astăzi activitățile desfășurate ne oferă securitate financiară și ne permit să activăm cu succes pe piața internă și externă, oferind produse de cea mai înaltă calitate, menținând în același timp prețuri competitive.

Cellfast

Cellfast Group are la dispoziție o suprafață de producție ce depășește 50.000 m², compusă din trei fabrici de producție, situate în Stalowa Wola și Krosno. În prezent, Grupul include și companii de distribuție din Rusia și Ucraina.

Cellfast

Cellfast Group este compus din personal cu înaltă specializare, al cărui obiectiv principal este să lucreze la inovații și soluții moderne utilizate în procesul de producție și management. Pe această bază și datorită proceselor implementate, putem garanta destinatarilor noștri cea mai înaltă calitate a produselor noastre, confirmată cu diverse certificate.

Cellfast

Un alt domeniu, în care încercăm să ținem pasul cu cei mai buni producători din ramura noastră este designul. De câțiva ani, co-creăm Cellfast Design Group, care proiectează și asigură supravegherea lucrărilor din sfera de proiectare a produselor noastre. Rezultatele lucrărilor noastre s-au reflectat deja în realizări specifice – în 2015 am fost distinși cu unul dintre cele mai prestigioase premii mondiale în domeniul designului industrial – Red Dot Award. – Red Dot Award.

Obiectivul nostru principal cuprinde abordarea individuală și flexibilă a unui Client, precum și servicii rapide și profesionale care vizează îndeplinirea cerințelor stabilite de beneficiarii noștri.

Istorie

Cellfast

Compania Cellfast a fost fondată în 1990 în Krosno. La început a fost o mică fabrică care producea furtunuri de grădină. Datorită angajamentului, persistenței și consecvenței în activitatea de afaceri, în câțiva ani compania a devenit un producător important în această parte a Europei. Pentru a răspunde cerințelor din ce în ce mai mari ale pieței, în 2001 am început activitatea într-o fabrică de producție nou înființată în Stalowa Wola. Acest pas a fost un punct de cotitură pentru dezvoltarea ulterioară dinamică a companiei. Noul potențial de producție ne-a permis să lărgim gama de produse actuală și a permis o creștere substanțială a exportului. În anul 2003 a fost lansată o nouă ramură de activitate, și anume fabricarea sistemelor pluviale BRYZA, și urmând aceeași cale, sageac din PVC, ceea ce a permis extinderea ariei de operare a Grupului pe piața construcțiilor și de-a lungul anilor și-a constituit o pozitie importantă pe piata internă și externă.

Dezvoltare

Cellfast
2010
O nouă fabrică de producție împreună cu un depozit și un nou birou au fost deschise în Krosno
2013
Grupul Cellfast a lansat centre de logistică și distribuție în Stalowa Wola și Kiev
2014
Au fost lansate cele mai moderne unități de procesare a materiei prime, împreună cu suport tehnic, tehnologic și de construcție complet. În plus, a fost deschis un centru de prelucrare CNC, care permite realizarea de unelte moderne utilizate pentru producție
Modernizarea și reorganizarea completă a fabricii din Stalowa Wola
2015
Investiție în noi tehnologii, urmată de o dezvoltare intensivă și lărgire permanentă a ofertei de produse
2017
Începutul producției de unelte de grădină, unelte de săpat, topoare
2019
Înființarea Fabricii nr. 4 din Stalowa Wola

Our advantages

  • - 30 de ani de experiență în prelucrarea materialelor plastice
  • - cele mai moderne tehnologii utilizate in procesul de fabricație
  • - selecție largă de produse care se extinde în conformitate cu cerințele clienților noștri – prețuri competitive (cel mai bun raport calitate/preț)
  • - Serviciu Clienți rapid, profesionist și individual